Számítógép-javításRival Computers számítógép szerviz
2006 óta
Onsite computer repair in Budapest, Hungary ENGLISH FŐOLDAL | KAPCSOLAT | Kövessen Facebookon!Kövessen Twitteren!
a megbízható számítógépes segítség

Linkgyűjtemény, linkcsere partnerekLink elhelyezés, linkcsere, banner

Amennyiben szeretne Ön, vagy cége felkerülni a fenti listába, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a webmaster@rivalcomp.hu címen. Elhelyezzük cége nevét, logóját a fenti módon, cserébe mi is szívesen látnánk az Ön oldalán egy cégünk weboldalára mutató linket. Ehhez helyezze el weboldalán a következő kódot, mely az alábbi eredményt adja:

<a href="http://www.rivalcomp.hu" target="_blank"><img src="http://www.rivalcomp.hu/img/banner_468x60.jpg" alt="Számítógép-javítás, PC szerviz" title="Számítógép-javítás, PC szerviz" width="468" height="60" border="0" /></a><br /><a href="http://www.rivalcomp.hu" target="_blank">Számítógép-javítás, PC szerviz - RivalComp - Budapest</a>
A linkgyűjteménybe való kerülés feltétele, hogy a linkelt oldal nem politikai irányzatú, nem sért etnikai vagy kisebbségi jogokat, nem sérti az emberi jogokat, nem ellentétes a Magyar Köztársaság Alkotmányával vagy hatályos törvényeivel, nem sért más vallású személyeket vallási önérzetükben. Nem elfogadható továbbá bűncselekményre, zendülésre, szabálysértésre, vagy ezekben való részvételre buzdító oldalak linkjeinek elhelyezése. Nem tartalmazhat az oldal olyan adatot, amely személyiségi jogokat sért(het), más személyek, vállalkozások nem nyilvános adatait tartalmazzák, vagy ahhoz való hozzáférést biztosít(hat)nak. A fentiekkel nem összeegyeztethető tartalommal rendelkező oldalak linkjeit eltávolítjuk.


Egyéb linkek, backlink

Kisbojtár VendéglőSzámítógép-javítás, PC szerviz

RivalComp Szolgáltató Bt.
1033 Budapest, Selyemfonó u. 2.


Telefon
06 20 332 6966

csak hívószám-kijelzéssel


E-mail

rival@rivalcomp.hu


Minősítések
HP Partner
Microsoft Minősített Szerviz Partner

Microsoft Registered Member


Szerverünk a
Webhosting
vendégszeretetét élvezi

HirdetésekAntiSpam
SpamPoisonEurope
Global
rivalcomp.eu
rivalcomp.com
Egyéb szamitogepjavitas.eu

  (C) Copyright 2006, RivalComp. Minden jog fenntartva. ADATVÉDELEM | IMPRESSZUM | WEBMESTER