Számítógép-javításRivalComp számítógép szerviz
2006 óta
Onsite computer repair in Budapest, Hungary ENGLISH FŐOLDAL | Kövessen Facebookon!Kövessen Instagramon!Kövessen Twitteren!
keressük együtt a megoldást

Szolgáltatásaim

Rival, mint vetélytárs, rivális, versenytárs...

A RivalComp egyéni vállalkozásként, nyolc éves, kis- és nagyvállalatnál szerzett szakmai tapasztalattal indult, majd 2006-ban RivalComp Szolgáltató Betéti Társaság néven cégem bejegyzésre került.

Célom egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások, illetve oktatási intézmények számítástechnikai hátterének igény szerinti támogatása, rendszerfelügyeleti, rendszergazdai feladatainak ellátása, kezdve a tervezéstől a beszerzésen és az üzemeltetésen át a technikai támogatásig.

Alapelvem, hogy ügyfeleim igényeit megismerve, szakmai ismereteimre és tapasztalataimra támaszkodva, közösen oldjuk meg a feladatot, vagy válasszuk ki a megfelelő eszközt.

Jelmondatom: „Keressük együtt a megoldást!”

Tevékenységem főbb elemei:
  • Új asztali számítógép, laptop konfigurációk - a hipermarketek korát éljük. Az esetleg csábítóan alacsony ár mellett hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy vannak termékek, melyek megvásárlásához kevés, ha csak levesszük a polcról. Ezen termékek közé sorolhatjuk a számítógépeket és annak tartozékait, kiegészítőit, illetve alkatrészeit. Gondos, hozzáértő összeszerelés nélkül számítógépünk sok kellemetlen pillanatot okozhat. Lényeges, hogy számítástechnikai eszközeinket szakembertől, gondosan válogatva, vagy márkás gyártótól, kompletten vásároljuk, biztosítva a folyamatos szakmai hátteret és szervizt. Vállalom egyedi konfigurációk, vagy komplett asztali-, hordozható- és kéziszámítógépek összeállítását (Dell, Toshiba, Acer, Benq, Asus, stb.), bővítését, tesztelését, telepítését az Ön igényei szerint. Kérjen árajánlatot!
  • Hardver, szoftver hibaelhárítás - ha számítógépe nem indul, vagy csak sípol, az operációs rendszer rendszeresen lefagy, a gép gyakran újraindul, a helyszínen (vagy ha ez nem lehetséges, az eszközt el- és visszaszállítva) elvégzem a hardveres és szoftveres hiba feltárását, a hibás alkatrészek kiszűrését, kérés esetén a hibás alkatrészek cseréjét, természetesen garanciával.
  • Szoftver legalizálás - vállalom szoftverparkjának felmérését. Az Ön igényeit szem előtt tartva javaslatot teszek optimalizált, esetleg ingyenes szoftvercsomagokra. A szükséges szoftvereket beszerzem, kérésére telepítem.
  • Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kiépítése - vállalom egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások számítógépes hálózatának kiépítését, karbantartását és rendszerfelügyeletét, valamint hálózati eszközeinek beszerzését.
  • Vírusellenőrzés - a vírusok, férgek, trójaiak, reklám és kémszoftverek komoly károkat okozhatnak nem megfelelő védekezés esetén. Nem elég a víruskereső programot feltelepíteni, azok vírus-adatbázisa is rendszeres frissítésre szorul. Fontos a megbízható szoftveres vagy hardveres tűzfalak használata is, valamint a körültekintő böngészés, letöltés, illetve levelezés.
  • Adatmentés - ha valami elromlott, akkor már csak az segíthet a költséges fizikai mentésen túl, ha adatainkról biztonsági másolatot készítünk az adatvesztés bekövetkezése előtt. Vállalom adatainak eseti és rendszeres mentését (optikai- vagy merevlemezre, FTP szerverre, stb.), valamint adatmentési stratégia felállítását, a rendszer kiépítését meglévő számítógépes hálózatára.
Számítógép-javítás, PC szerviz

Varga István
rendszer-informatikus

RivalComp Szolgáltató Bt.
1033 Budapest, Selyemfonó u. 2.


Telefon
+36 20 3326966

(csak hívószám-kijelzéssel)


E-mail

rival@rivalcomp.hu


Minősítések
Microsoft Minősített Szerviz PartnerHP Partner

Microsoft Registered Member


Bankkártya elfogadás

Europe
Global
rivalcomp.com

 
  (C) Copyright 2006, RivalComp. Minden jog fenntartva. ADATVÉDELEM | IMPRESSZUM | WEBMESTER