Számítógép-javításRival Computers számítógép szerviz
2006 óta
Onsite computer repair in Budapest, Hungary ENGLISH FŐOLDAL | Kövessen Facebookon!Kövessen Instagrammon!Kövessen Twitteren!
keressük együtt a megoldást

Szolgáltatásaink

Rival, mint vetélytárs, rivális, versenytárs...

A RivalComp egyéni vállalkozásként, nyolc éves, kis- és nagyvállalatnál szerzett szakmai tapasztalattal indult, majd 2006-ban RivalComp Szolgáltató Betéti Társaság néven cégünk bejegyzésre került.

Célunk egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások, illetve oktatási intézmények számítástechnikai hátterének igény szerinti támogatása, rendszerfelügyeleti, rendszergazdai feladatainak ellátása, kezdve a tervezéstől a beszerzésen és az üzemeltetésen át a technikai támogatásig.

Alapelvünk, hogy ügyfeleink igényeit megismerve, szakmai ismereteinkre és tapasztalatainkra támaszkodva közösen oldjuk meg a feladatot, vagy válasszuk ki a megfelelő eszközt.

Jelmondatunk: „Keressük együtt a megoldást!”

Tevékenységünk főbb elemei:
  • Új asztali számítógép, laptop konfigurációk - a hipermarketek korát éljük. Az esetleg csábítóan alacsony ár mellett hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy vannak termékek, melyek megvásárlásához kevés, ha csak levesszük a polcról. Ezen termékek közé sorolhatjuk a számítógépeket és annak tartozékait, kiegészítőit, illetve alkatrészeit. Gondos, hozzáértő összeszerelés nélkül számítógépünk sok kellemetlen pillanatot okozhat. Lényeges, hogy számítástechnikai eszközeinket szakembertől, gondosan válogatva, vagy márkás gyártótól, kompletten vásároljuk, biztosítva a folyamatos szakmai hátteret és szervizt. Vállaljuk egyedi konfigurációk, vagy komplett asztali-, hordozható- és kéziszámítógépek összeállítását (Dell, Toshiba, Acer, Benq, Asus, stb.), bővítését, tesztelését, telepítését az Ön igényei szerint. Kérjen árajánlatot!
  • Hardver, szoftver hibaelhárítás - ha számítógépe nem indul, vagy csak sípol, az operációs rendszer rendszeresen lefagy, a gép gyakran újraindul, a helyszínen elvégezzük a hardveres és szoftveres hiba feltárását, a hibás alkatrészek kiszűrését, kérés esetén a hibás alkatrészek cseréjét, természetesen garanciával.
  • Internetes telefonálás - Tartsa a kapcsolatot távol élő szeretteivel, barátaival, ügyfeleivel jelenlegi Internet elérése, és meglévő analóg készülékeinek (vezetékes, vagy cordless telefonkészülék, telefonalközpont, telefax) segítségével. Mindezt rövid idő alatt megtérülő egyszeri befektetéssel, elfogadható áron! A VoIP, a SIP és egyéb Internetes hang-, valamint képtovábbító technológiák egyre inkább teret hódítanak a mindennapi kommunikációban. Igényeit felmérve javaslatot teszünk az általános mobil, valamint vezetékes helyi, bel- és külföldi tarifáknál olcsóbb Internetes telefonálási lehetőségre, az ehhez szükséges eszközökre. Beállítjuk, meglévő analóg rendszerébe integráljuk az új technológiát. A szolgáltatás igénybevételéhez bármely szélessávú kapcsolat (DSL, mikrohullámú, kábelnet, stb.) használható.
  • Szoftver legalizálás - vállaljuk szoftverparkjának felmérését. Az Ön igényeit szem előtt tartva javaslatot teszünk optimalizált, esetleg ingyenes szoftvercsomagokra. A szükséges szoftvereket beszerezzük, kérésére telepítjük.
  • Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kiépítése - elvégezzük egyéni ügyfelek, kis- és közepes vállalkozások számítógépes hálózatának kiépítését, karbantartását és rendszerfelügyeletét, valamint hálózati eszközeinek beszerzését.
  • Vírusellenőrzés - a vírusok, férgek, trójaiak, reklám és kémszoftverek komoly károkat okozhatnak nem megfelelő védekezés esetén. Nem elég a víruskereső programot feltelepíteni, azok vírus-adatbázisa is rendszeres frissítésre szorul. Fontos a megbízható szoftveres vagy hardveres tűzfalak használata is, valamint a körültekintő böngészés, letöltés, illetve levelezés.
  • Adatmentés - ha valami elromlott, akkor már csak az segíthet a költséges fizikai mentésen túl, ha adatainkról biztonsági másolatot készítünk az adatvesztés bekövetkezése előtt. Vállaljuk adatainak eseti és rendszeres mentését (CD, DVD lemezre, merevlemezre, FTP szerverre, stb.), valamint adatmentési rendszer kiépítését meglévő számítógépes hálózatokra.
Számítógép-javítás, PC szerviz

RivalComp Szolgáltató Bt.
1033 Budapest, Selyemfonó u. 2.


Telefon
06 20 332 6966

csak hívószám-kijelzéssel


E-mail

rival@rivalcomp.hu


Minősítések
Microsoft Minősített Szerviz PartnerHP Partner

Microsoft Registered MemberSzerverünk a
Webhosting
vendégszeretetét élvezi


Europe
Global
rivalcomp.com


 
  (C) Copyright 2006, RivalComp. Minden jog fenntartva. ADATVÉDELEM | IMPRESSZUM | WEBMESTER